Pelaajakortit päivitetty

Yksi on joukkueen bussimatkoilla koviksen paikalla, yksi saa jutuillaan lähes jokaisen nauramaan, yksi osaisi laulaa Idolsissa mitä tahansa ilman jäätymisen pelkoa. Kaikki taistelevat yhdessä Oulun Lipottarien puolesta ja iloitsevat hyvästä ilmapiiristä.

Takaa vasemmalta: Kari Visuri (huoltaja), Juha Luhtavaara (2. pelinjohtaja), Katrina Määttälä, Nea Linden, Siri Eskola, Iida Tossavainen, Eveliina Lämsä, Inka Ronkainen, Anna Hemmilä, Seppo Salmela (pelinjohtaja) ja Teijo Koivu (valmentaja).

Edessä vasemmalta: Roosa TörmänenJuulia SalonenEveliina Hildén, Elina Kärsämä, Linnea LaatikainenSara Kinnunen ja Jenina Säkkinen.

Mainituilla ja kaikilla muillakin on persoonina tila olla joukkueessa sellainen kuin on. Kun ihminen saa olla oma itsensä, hän on kuin perhonen, kukka tai mitä tahansa, hän saa toisetkin ihailemaan elämäänsä. Lue ja tutustu, millaisia hetkiä pelaajamme muistelevat yhä uraltaan.

Tervetuloa seuraamaan joukkueen otteita. Tänään Lipottaret kohtaa Lappeenrannan Pesä Ysit klo 18 alkaen ja sunnuntaina vastaan saapuu Lappajärven Veikot klo 13.

Päivitetyt pelaajakortit nyt täällä.