Raumalle täysi potti Raksilasta

LIPOTTARET – RAUMA     0 – 2   (1 – 3) (0 – 2)

Pimenevässä illassa pelattu viimeinen jatkosarjan kotiottelu ei emännille juuri ilonaiheita tarjonnut. Vierasjoukkue Raumakaan ei esittänyt parastaan, mutta oli paikalla olevista joukkueista parempi ja vei ansaitun voiton mukanaan.asdasda

-Aika nihkeää peliä molemmin puolin, mutta meillä ulkopeli oli hyvää ja oltiin koko ajan askeleen edellä vastustajaa, kommentoi Rauman ykkösenä palkittu Jenna Kammi-Rahnasto.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Siri Eskola.

-Tehtiin ihan liian paljon omia tyhmiä virheitä, kertasi pettynyt Eskola.

Kaksikon tämän iltainen kohtaaminen ei jää historian kirjoihin suurena klassikko-otteluna, vaan pikemminkin kahden alavireisen joukkueen nuhjaamisena.

-Tänään kentällä nähtiin kaksi väsynyttä joukkuetta, kun pelitahti tällä hetkellä pitkine matkoineen on tämä. Ulkopeli on ollut koko ajan hyvää ja sisäpelin ongelmat ovatkin tiedossa, tiivisti Rauman pelinjohtaja Tuomo Pekkala.

– Vaikeudet alkoivat tänään jo kentälle menossa ja jatkuivat huonoilla vaihtolyönneillä. Tällä kolmostilannemäärällä ei voi voittaa, vaikka vastustaja voittoa tarjoaakin. Tiukista lukemista huolimatta ei vastustajalla ollut mitään hätää missään vaiheessa, analysoi Lipottarien pelinjohtaja Antti Vihtkari.

Rauma varmisti voitollaan runkosarjan viidennen sijan ja kohtaa puolivälierissä Porin. Lipottarille tappio tiesi sarjan seitsemättä tilaa ja puolivälierävastustajaksi Lapuaa tai Jyväskylää. Jatkosarjassa joukkue kohtaa vielä vieraissa Kempeleen ottelussa, jolla kummallekaan ei ole sarjasijoituksen kannalta merkitystä. Voitot kauden aikaisemmissa kohtaamisissa ovat tasan, joten sunnuntaina naapurusten kesken taistellaan siis Pohjois-Pohjanmaan naispesiksen valtikasta.